Handelsbetingelser & Databeskyttelse

Disse handelsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på webshoppen sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com

Webshoppen sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com ejes af sillejulinehoglypetersen.dk, CVR-nr. 35312846, adresse Kongedybet 9, 4. th., 2300 København S, tlf. +45 26362420, e-mailadresse sille80.sp@gmail.com.

 

Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle betalinger og leverancer fra sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com.

 

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com.

 

Ejerskab

Webshoppen sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com er 100% ejet af sillejulinehoglypetersen.dk, CVR-nr. 35312846.

 

Betaling

Hver gang at du bestiller en vare via sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com webshop, fremsendes en ordrebekræftelse herpå til din mail.

I det øjeblik at sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com modtager din betaling vil ordren blive igangsat og efterfølgende afsendt.

 

Pris og betaling

På webshoppen sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com er der mulighed for at betale med Visa/Dankort, MasterCard, American Express. Alle priser på sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com er inkl. moms.

 

I forhold til salg af fotografier er alle fotografier (Limited Editions, Fine Art Prints og plakater) specialfremstillet og beløbet bliver trukket med det samme bestillingen er foretaget.

 

Levering

Levering af varer fra sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med DAO eller GLS Privatomdeling eller GLS pakkeshop, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com. Priser for levering med GLS Privatomdeling og GLS Pakkeshop afhænger af kurvens samlet pris og kundens valg af leveringsmetode og løber fra 50 kr,- til 150 kr,-

 

Leveringstidspunktet varierer afhængig af hvilken type vare du har bestilt.

Print-selv varer, herunder Gavekort og andre print-selv produkter, sendes til købers email indenfor 24 timer.

Levering af andre fysisk produkter i standardmål kan tage op til 14 dage.

Det oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges, især ved specialfremstillet produkter, men køber får altid det præcise leveringstidspunkt at vide i en mail kort tid efter bestilling.

 

Risikoen for varen overgår til køber ved leveringstidspunktet, enten på modtageradressen eller ved afhentning heraf. Det anbefales at gemme den originale emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader anbefales returneret i original emballage.

 

Fortrydelsesret

sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget – dette er også gældende for den emballage og andet, der måtte være på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen eller ved at returnere varen til sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com (Kongedybet 9, 4. th., 2300 Københavns S). Du bedes fremsende en mail til sille80.sp@gmail.com om at du har fortrudt dit køb, indeholdende dit Ordrenr. hvorpå den givne vare fremgår. Ordrenr. finder du på Ordrebekræftelsen som du modtog ved bestilling af varen.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter leveret fra sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com, skal skriftligt (mail) påberåbes hurtigst muligt efter, at du har opdaget fejlen. Det er kundens pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom kunden opdager en fejl, skal denne rette henvendelse til sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com. Kunden kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter varen er leveret til kunden, hvis kunden kan bevise at fejlen er sket ved levering af varen. For varer med begrænset holdbarhed, er kundens klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com har stillet kunden i udsigt. Kunden kan som forbruger vælge, om varen skal repareres eller byttes – med mindre der er tale om et specialprodukt, som ikke kan repareres eller byttes – eller dette vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com.

 

Oplysning om klagemuligheder

Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste købt hos os, kan du indgive en klage til Center for Klageløsning i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby - Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

 

Europa-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her - http://ec.europa.eu/odr

 

Har du spørgsmål til ovenstående Handelsbetingelser, så er du altid velkommen til at kontakte sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com på sille80.sp@gmail.com

 

Jeg ser frem til at handle med dig og til at besvare dine eventuelle spørgsmål.

 

Databeskyttelse

Ingen personlige oplysninger der er registreret af sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand, med mindre man personligt har givet samtykke hertil, da man oplyste sine personlige oplysninger. Alle informationer opbevares på betryggende vis i sillejulinehoglypetersen.bigcartel.coms database. Oplysningerne vil til en hver tid kun blive anvendt af evt. ansatte og ejer af sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com.

 

I forbindelse med et køb bedes der om navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationer anvendes udelukkende til behandling af ordren. Ved køb samtykker du ligeledes at dine ordreinformationerne opbevares på sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com.

 

I følge EU's Persondataforordningslov (GDPR) har du som privatperson til enhver tid ret til at få indsigt i dine data hos sillejulinehoglypetersen.bigcartel.com, således at du kan ændre, slette eller tilbagetrække dit samtykke. GDPR gælder ligeledes dine personoplysninger når du som repræsentant for en virksomhed har været i kontakt med os, eventuelt i forbindelse med en handel. Vi oplyser på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning/ændring i det omfang det ønskes. Kontakt mig til hver en tid på sille80.sp@gmail.com herfor.